Hjemløse­projekter

I Trancit arbejder vi med udvikling og drift af projekter indenfor socialområdet, i samarbejde med landets kommuner og tilbud.

Vi har en særlig interesse i at indgå i projekter med hjemløshed som omdrejningspunkt, fordi vi brænder for at finde og udvikle løsninger på de barrierer, der står i vejen for at socialt udsatte borgere får og fastholder en egnet bolig.

Vi mener, at alle har ret til en bolig og at en stabil boligsituation er afgørende for trivsel og udvikling.

Har I lyst til at udvikle nye indsatser sammen med os?

Socialstyrelsen udmønter årligt en lang række ansøgningspuljer, som støtter initiativer på det sociale område. Men hvor mange puljer har I fået del i? Vores erfaring fra kommunerne er, at det kan være svært at finde tid og ressourcer til at skrive kvalificerede ansøgninger til Socialstyrelsen, når driften tager over. 

Derfor vil vi hjælpe jer med at udforme projekter og ansøgninger, så vi sammen kan udvikle nye og bedre indsatser til udsatte børn, unge og voksne, med psykiske vanskeligheder og handicap. Vi tilbyder også at varetage projektledelsen eller indgå i projekterne som konsulenter, hvis dette skaber værdi.

Kontakt

Kontakt projektleder og udviklingskonsulent, Louise Marie Pedersen, hvis du vil høre mere om projekterne eller er interesseret i et projektsamarbejde.

Louise Marie Pedersen

Louise Marie Pedersen
Antropologfaglig
udviklingskonsulent​
louisemarie.p@trancit.dk
25 94 08 58

Louise Marie